Nieuws

DELA Uitvaartzorgplan: bereken uw premie

20 april 2017

 

Met een uitvaartverzekering voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Dankzij een maandelijkse premie bespaart u uw nabestaanden later de kosten en zorgen van uw uitvaart.

Uw nabestaanden krijgen bovendien persoonlijke hulp en (praktisch) advies. Een hele geruststelling… Want u bent al verzekerd voor het volledig verzekerde bedrag vanaf de eerste premiebetaling met een DELA Uitvaartzorgplan.

Skiongelukken tijdens het krokusverlof 2017

10 maart 2017

De keerzijde van een skivakantie... Hieronder de cijfers van de maatschappij Europ Assistance. Hou er zeker rekening mee en vertrek nooit zonder een reisverzekering op vakantie! Vraag ons de beste formule voor uw reisverzekering op maat.

 

 

Gebruikt u een drone ?

17 oktober 2016

Gebruikt u in uw gezin een drone ? Of gebruikt u professioneel een drone ?

Heeft uw bromfiets al een nummerplaat ?

13 oktober 2016

Regularisatieperiode voor houders van een bromfiets loopt bijna ten einde.

Een barbecue zonder risico’s

28 juli 2016

Zijn de brochetjes klaar ? smiley

Zo zorgt u voor een veilige barbecue bij u thuis of op vakantie... 

 

 

Tips voor het goed invullen van het aanrijdingsformulier

7 juli 2016

 

Om u vlot te kunnen helpen bij een schade door een aanrijding, is het belangrijk dat u altijd een Europees aanrijdingsformulier met de tegenpartij invult. Hier vindt u belangrijke tips!

VIVIUM Auto wint Decavi-award voor beste en meest vernieuwende autoverzekering

28 april 2016

 

Op 27 april 2016 werden in Brussel de Decavi-trofeeën uitgereikt. Dit jaar viel VIVIUM Auto in de prijzen. De jury bekroonde de omniumverzekering met jaarlijks dalende premie tot beste en meest vernieuwende autoverzekering.

 

 

 

Een strenge winter kan uw wagen zwaar op de proef stellen. 12 tips om de winter door te komen

18 december 2015

 

Een strenge winter kan uw wagen zwaar op de proef stellen. Wat kunt u doen om uw wagen te beschermen en de problemen te vermijden die te wijten zijn aan de koude?

Zelfstandige: Bescherm uw pensioen en inkomen!

9 november 2015

Het wettelijk pensioen vandaag voor een zelfstandige bedraagt nog geen 600 EUR per maand voor een man en amper 200 EUR per maand voor een vrouw.

 

Bekijk hier de afleveringen van kanaal Z hoe u als zelfstandige er voor kan zorgen om tijdens en na uw carrière over voldoende financiële middelen te beschikken om uw levensstandaard op peil te houden.

Assurwest neemt Kantoor Monset Blankenberge over

25 augustus 2015

 

Per 1 september 2015 wordt het Kantoor Monset uit Blankenberge een vestiging van Assurwest. U verneemt hier alle details.

Pagina's

 
 
Subscribe to Nieuws