Je familie

Assurwest heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verzekeren van ambtenaren en overheidspersoneel. 

Als ambtenaar geniet je van een speciale korting op het tarief van jouw familiale verzekering. Wij hebben bij verschillende maatschappijen extra kortingen bekomen voor zowel de ambtenaar als voor het overheidspersoneel, met inbegrip van alle inwonende gezinsleden. 

Je kan dit unieke prijsvoordeel combineren met het speciale tarief voor brandverzekering en autoverzekering. Met bijkomende voordelen namelijk:

  • gratis maandelijkse betaling
  • bij de aankoop van een nieuwe wagen geniet je van een verminderde vrijstelling in omnium
  • bij een schadegeval in je brandverzekering geniet je één maal per jaar van het wegvallen van de vrijstelling

Wil je meer info over het totaalpakket? Vraag een vrijblijvende afspraak met één van onze commerciële medewerkers. Wij vinden het zeer belangrijk dat jouw familie, woning en/of voertuig correct verzekerd zijn, zowel wat kapitalen als waarborgen betreft. En we doen dit het liefst met een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Dit kan zeker ook na de kantooruren.

Of heb je interesse in een goedkopere autoverzekering? Surf dan even naar de 2 berekeningsmodules op onze home page. De eerste module is een specifiek tarief voor ambtenaren, in de tweede module kan je ook je beroep invullen. Hier krijg je nog een vergelijking met een vijftal andere maatschappijen.