Het bestuur

De directie: Barbara, Christa, Leen en Luc aan het roer

banner

Assurwest werd in 1994 opgericht en heeft door de jaren heen een gedegen knowhow opgebouwd. 

Inmiddels heeft ons kantoor 20-tal medewerkers in dienst, waarbij elke medewerker een aantal vaste klanten in beheer heeft.  De goede bereikbaarheid, gelegen langs de Expresweg, met ruime parking, is voor de dienstverlening een grote troef. 

Klant zijn bij Assurwest is een logische keuze omdat wij als onafhankelijke verzekeringsmakelaar de mogelijkheid hebben om de verzekeringsmaatschappij aanspreken die het best bij jouw profiel past. Dit heeft als gevolg indien jij als klant voor een bepaald product opteert, wij jou daarvoor het goedkoopste tarief kunnen aanbieden dat op de markt verkrijgbaar is. Daarenboven krijg je er nog een kwaliteitsvolle service bovenop. Wij staan garant voor de persoonlijke opvolging van alle dossiers en houden deze tevens up-to-date. 

Assurwest geeft jou volledig vrijblijvend het gewenste advies. Wij dragen persoonlijk contact hoog in het vaandel, u bent steeds welkom, van maandag tot vrijdag, dit zonder afspraak en bij uw vaste beheerder. Op verzoek kan eveneens een afspraak gepland worden buiten de kantooruren.